Behandlingar

VI TAR HAND OM DIG

Ont i rygg, huvud, axlar , knä, nacke, höfter ......

När man jobbar med olika djupgående terapeutiska behandlingstekniker såsom triggerpunktsbehandling, longering och muskeltöjning. För ett ännu bättre resultat kombineras ofta massage med terapeutisk laser som passar bra i både läkande och förebyggande syfte. / Åsa

Massage betyder knåda

SVENSK KLASSISK MASSAGE

Forskning har visat att beröring och massage påverkar så att immunförsvaret blir starkare. Oxytoccinnivån ökar vid beröring, det hormon som får oss att "varva ned" och slappna av. Massage bidrar också till ökad blodcirkulation som i sin tur bidrar till förbättrad läkning av skador i muskler och leder.

Massagen har även en god effekt på träningsvärk samt motverkar spänningar vid smärttillstånd och stress. Spända muskler blir mjukare och mer elastiska.

Din andning blir djupare och lugnare. Massage påverkar koncentrationsförmågan positivt!

45 min  - 480kr

60 min - 590kr 

LASERTERAPI

Vid laserterapi aktiveras och påskyndas cellernas och kroppens självläkning, effekten är väl utforskad och den vetenskapliga litteraturen är mycket omfattande. HUR?

1. Laserljuset tillför energi till mitokondrien - cellens kraftverk

2. Lasern påverkar de celler som har nedsatt energiproduktion (ATP) och accelererar / normaliserar ATP produktionen.


20 min  - 260kr

30 min  - 370kr

45 min - 480kr

60 min - 590kr

När man har ett specifikt problem t e x ont i nacken med huvudvärk, ond axel, värkande länd - rekommenderas första behadlingen  60 min.

KOPPNING

Koppning är en gammal traditionell läkekonst som åter blivit aktuell. Med hjälp av sugkoppor skapas ett undertryck som påverkar bindväven i muskler och underhud. Blodcirkulationen ökar och bidrar till att transportera bort slaggprodukter i bindväven.


45 min  - 480kr

60 min  - 590kr


GRUPPTRÄNING

Vi har mindre grupper om max ca 10 personer.      Passen har fokus på CORE, kärnan av kroppen. 


MÅNDAG - förmiddagar

ONSDAG - kvällar 


Föranmälan krävs. 
Ring eller SMS till 070 - 791 63 71